Imprimir

O Pato Blanco comenza o ano competitivo en Boborás.

pato blanco boborasDesplazamento en masa dos corredores do Pato Blanco a Boborás para dar o pistoletazo de saída a un novo ano competitivo con multitud de obxetivos no horizonte. Como ven sendo habitual o croos de Boborás e a primeira competición do calendario provincial no mes de Xaneiro e como tamén ven sendo habitual dende varias ediciopns unha representación do Pato Blanco achegase ata aquelas terras para disputar o seu coss, ainda que esta vez a representación foi ainda mais nutrida que de costumbre con 14 atletas do clube que remataron a proba. O gañador do XVI cross de Boborás foi o atleta Luis Iglesias Raña cun tempo de 26:21 , sendo os primeiros representantes celanovenses José M. Toledo no posto 49 cun tempo de 31:34 e Damián Alvarez 31:47. A gañadora femenina foi Flor Lamas con 35:04 mentras a mellor clasificadas do Pato Blanco foron Susana Selas 48:40 e Rosa Pérez 48:56. Ver clasificaions Pato Blanco Boboras.