Actualidade - Fútbol

Imprimir

O Alevín "B" cae en Xinzo

Escrito por Ángel Mociño el . Publicado en Fútbol 8

O Alevín "B" perdeu en Xinzo por 2 a 1 nun partido moi disputado e parexo. Na primeira metade os golpes eran de ámbolos dous equipos, pero as ocasións máis claras eran para os blanquiazuis, ainda que non serían capaces de materializalas, e así chegar con ventaxa o descanso.

No segundo tempo o equipo da EDC Celanova arriscaría un pouco máis e foi ahí cando o equipo Limián, en dous despistes defensivos, adiantaríase e porían o 2 a 0 no marcador, duro castigo visto o empeño dos de Celanova por levarse o encontro. Ainda así o equipo non tiraría a toalla, Fabien marcaba o 2 a 1 e daba esperanzas para os últimos minutos de encontro, máis non puido ser e os 3 puntos quedaron en Xinzo. BO TRABALLO EQUIPO!